- Description
- Additional information
- English
- Tamil
- Vendor Info
- More Products
- Store Policies
- Inquiries
Description
Description
Please select the relevant offer to get the details of product under the offer
Our Combo Offer prices for
MEAL COMBO of MURATTU SINGLE’s KITCHEN
COMBO | OFFER | MRP |
L01 | ₹ 290 | ₹ 320 |
L02 | ₹ 520 | ₹ 580 |
L03 | ₹ 800 | ₹ 900 |
L04 | ₹ 1,530 | ₹ 1,800 |
L05 | ₹ 1,600 | ₹ 2,000 |
L06 | ₹ 2,000 | ₹ 2,500 |
L07 | ₹ 1,350 | ₹ 1,600 |
L08 | ₹ 1,350 | ₹ 1,600 |
L09 | ₹ 1,350 | ₹ 1,600 |
L10 | ₹ 1,600 | ₹ 2,000 |
L11 | ₹ 1,600 | ₹ 2,000 |
L12 | ₹ 1,350 | ₹ 1,600 |
L13 | ₹ 1,600 | ₹ 2,000 |
L14 | ₹ 1,600 | ₹ 2,000 |
L15 | ₹ 1,600 | ₹ 2,000 |
Additional information
Additional information
Meal Combo of Murattu Single's Kitchen | L01, L02, L03, L04, L05, L06, L07, L08, L09, L10, L11, L12, L13, L14, L15 |
---|
English
Please select the relevant offer to get the details of product under the offer
Our Combo Offer prices for
MEAL COMBO of MURATTU SINGLE’s KITCHEN
Varagu Arisi Venpongal (02) – 100 gm MRP :: ₹ 80
Varagu Arisi Curry Leaf Saatham (03) – 100 gm MRP :: ₹ 80
Saamai Arisi Sambar Saatham (08) – 100 gm MRP :: ₹ 80
Kuthirai Vali Rasam Saatham (09) – 100 gm MRP :: ₹ 80
Seeraga Samba Thakkaali Saatham (11) – 100 gm MRP :: ₹ 100
Uluntham Paruppu Ell Saatham (12) – 100 gm MRP :: ₹ 100
Varagu Arisi Kuzhambu Saatham (13) – 100 gm MRP :: ₹ 80
Paasumathi Plain Briyani (14) – 100 gm MRP :: ₹ 100
Poongar Arisi Brinji (23) – 100 gm MRP :: ₹ 100
Maappillai Samba Masal Saatham (26) – 100 gm MRP :: ₹ 100
Tamil
சலுகையின் கீழ் தயாரிப்பின் விவரங்களைப் பெற, தொடர்புடைய சலுகையைத் தேர்ந்தெடுக்கவும்
எங்களின் காம்போ சலுகை விலைகள்
முரட்டு சிங்கிள்ஸ் கிச்சனின் சாப்பாடு காம்போ
வரகு அரிசி வெண்பொங்கல் (02) – 100 கிராம் MRP :: ₹ 80
வரகு அரிசி கறிவேப்பிலை சாதம் (03) – 100 கிராம் MRP :: ₹ 80
சாமை அரிசி சாம்பார் சாதம் (08) – 100 கிராம் MRP :: ₹ 80
குதிரை வலி ரசம் சாதம் (09) – 100 கிராம் MRP :: ₹ 80
சீரக சம்பா தக்காளி சாதம் (11) – 100 கிராம் MRP :: ₹ 100
உளுந்தம் பருப்பு எள் சாதம் (12) – 100 கிராம் MRP :: ₹ 100
வரகு அரிசி குழம்பு சாதம் (13) – 100 கிராம் MRP :: ₹ 80
பாசுமதி ப்ளைன் பிரியாணி (14) – 100 கிராம் MRP :: ₹ 100
பூங்கர் அரிசி பிரிஞ்சி (23) – 100 கிராம் MRP :: ₹ 100
மாப்பிள்ளை சம்பா மசால் சாதம் (26) – 100 கிராம் MRP :: ₹ 100
Vendor Info
Vendor Information
- Address:
- 5.00 rating from 1 review
More Products
Store Policies
Inquiries
General Inquiries
There are no inquiries yet.